Reklam

22 Şubat 2012 Çarşamba

Derya Baykal Örgü Bolero Modelleri

Derya Baykal yeni örgü modellerinde bayan boleroları, vee en yeni model tığ örgüsü Derya Baykal boleroları motiflerle, kenarı fırfırlı dantellerle süslenerek çok zarif örgü boleroları bir arada bulabilirsiniz. En yeni model Derya Baykal örgüsü boleroları, bu sezon moda olan bolero modelleri, örgü sever bayanların severek, her mevsim giyebilecekleri moda örgü bolerolar, sizi çok daha genç, güzel ve giyim tarzınızdaki uyumlu kombinler yaratarak giymeye bayılacağınız örgü, mini bolerolar ve Derya Baykal dantelli örgü bolerolar, Tığ örgüleri motifli bolero modelleri, beyaz dantel örgü bluz modelleri de bu sezonun en trend, bayan giyim koleksiyonunda yer almaktadır.


Derya Baykal örgüleri arasında, iki şişle işlenmiş pembe oval bolero kışlık ve bahar modası olarak kullanabileceğiniz, en şık pembe örgü boleroları.

Krem rengi iki şişle örülmüş mini bolero fırfırlı mavi çerçevesi ile göz kamaştırıyor. Derya Baykal krem rengi mini örgü boleroları.

Dantel modelleri örgü bolerolara yansımış. Derya Baykal dantel modası örgü bolero modelleri. Yarasa kollu dantel beyaz bolero yaz modası.
Derya Baykal örgü modellerinde yapılmış, beyaz dantel tığ örgüsü motifli bolero modelleri öyle muhteşem olmuş ki.

Tığ örgüsü Derya Baykal dantel bolero modelleri, ister günlük hayatta ister plajlarda giyebileceğiniz en şık tasarımlı dantelli mini beyaz bolero örneği.

Derya Baykal bolero modelleri yelek görünümü örgü bolero örneği siyah beyaz rengi hoş bir örnek.

Motifli Derya Baykal mini bolero örnekleri iki şişle örülerek, kışlık örgülerine bir yenisi farklı örgü bolerolar eklenmiş.
Derya Baykal Tığ örgüsü beyaz dantel bluz modelleri, bayan yazlık örgü modasına yansımış dantelli tığ örgüsü beyaz bluzlar.
Derya Baykal tığ örgüsü beyaz bolero örneği yazlık bolerolar.
Derya Baykal motifli krem rengi mini bolero örneği modelleri. Dantel fırfırlı krem rengi motifli bolerolar.
Fırfırlı yakalı derya baykal bolero modelleri. Derya Baykal örgüsü beyaz fırfırlı mavi bolero modelleri yaz koleksiyonunda son moda örgüleri.


0 yorum:

Yorum Gönder