Reklam

12 Ocak 2013 Cumartesi

Sarı Saç Modellerinde Farklı Saç Kesimleri

Güzellik uzmanlarına göre farklı saç stilleri yaratmak bir meslek bir yenilik de diyebiliriz. Sarışın ve esmerler diye adlandırılan renk tonları, kadın güzelliğine ayrıcalık ve güzellik katmaktadır. Sarı saç renk tonları, platin saç modelleri, kumral saçlar ve röfleli saç modelleri, sarışın olmaya can atan bayanların tercihi yepyeni saç modelleri ve saç kesim stilleri. Platin saç renk tonlarında makyaj mutlaka yapılmalı dır. Makyajsız bir platin saç modelinde hüsrana uğramamak için en azından, ruj veya allık'la günün şıklığını yaşayabilirsiniz. Sarı saç renk tonlarında ve sarı saç kesimi modellerinde perçemli saçlar, kahküllü saç kesimleri ile daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Perçemli saç kesimleri, özellikle yüz hatlarında uzun bir görünüm varsa yada saç önlerinde dökülmeler rahatsız ediyorsa işte o zaman, perçemli saç kesimleri ve kahkül saç modellerini tercih etmekle iyi bir karar vermiş olacaksınız. Kısa küt saç modellerinde Marilyn Monroe saçları çok moda olarak kullanılıyordu, kısa saç seven kadınlar arasında. Katlı kısa saçlar, düz veya lüle lüle olarak farklı bir güzellik ve genç bir görünüm kazandıracaktır size. Saç kesim modelini kendi tarzınıza göre belirlemeniz size rahatlık ve huzur verecektir. Balyajlı sarı saçlar, röfleli sarı saç modellerinde kendi sitilinize yepyeni bir moda yaratacağı da bir ayrıcalık. Sarışın kadınların gözdesi sarı saçlar, röfleli saçlar, platinli saç modelleri.
Katlı saç kesimlerinde sarı saçlar, daha çekici ve güzel gösterebiliyor. Dalgalı uzun saç modelleri düzleştirici ve fön yardımıyla düz saçlar elde ederek günün şıklığını yaşayabilirsiniz. Saç kesim tarzınız ister kısa, ister uzun modeller kıyafetlerinize ve yüz hatlarınıza göre tasarlanmalı'dır.
Renkli gözlü bayanlara daha çok yakışan platin saç renk tonları, sarı saç renkleri ve farklı saç örgüleri. Genellikle uzun saçlara uygulanan mısır örgüsü ve balık sırtı saç örgü modelleri, olduğunuzdan daha genç ve çocuksu bir görünüme kavuşturacaktır, örgülü saç, tutkunu bayanları.
 Balık sırtı örgü saç modeli, Platin rengi saçlara daha çok yakışmış balık saç örgüsü. Yaz günlerinin serinliğini hissedebilmeniz için, saç örgü çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Saç örgü stilleri, farklılığı ve yeniliği seven bayanların  tercihi örgülü saçlardan yana olmaktadır. Balık sırtı platin saç modeli.
Sarı saç kesimi, sarı saç modeli, kat kat kesilen dalgalı sarı saç modeli-örneği-resimleri. Katlı saç kesimlerinde, kısa saçlara ve uzun saçlara uygulanan kesim tarzı günümüzün modası olarak halen devam ediyor. Yıllarca moda olarak kadın güzelliğin öne çıkaran, farklı saç kesim stilleri, yaşa ve yüz yapısına göre değişmektedir.  

Uzun sarı saç modeli, perçemler ve kahküller saç kesimlerinde çok farklılık yaratacaktır kadın güzelliğinde. Özellikle yüz hatları uzun bayanlara uygulanan, perçemli saçlar ve kahkül tarzı saç kesimleri, bambaşka bir güzellik katacaktır. Yepyeni bir güzellik ve apayrı bir tarz yaratmak isteyen bayanlara, katlı ve havalı sarı saç modeli-örneği.
Renkli gözlü bayanlara sarı saçlar ve platin saç modelleri, balyajlı saçlar, röfleli saç modelleri , daha çok uygulanan  bir  işlem diyebiliriz. Sarı saçların arasına atılan kırmızı renkli balyaj farklı bir tarz yaratmış. Uzun sarı saç modellerine perçem ve  renkli saç balyajları daha çok yakışacaktır.
Sarı saç kesimi modelleri 2013 modası. Kadın güzelliğine farklılık katan saç kesim stilleri, farklı renk tonlarıyla da büyüleyici bir güzellik katmaktadır güzel olmak isteyen bayanlara. Sarı saç kullanmak isteyen kadınlar, kaş renklerini saç renk tonları ile bütünleşen bir renk seçmeliler ki, kaşlar ve saçlar birbirini tamamlasın.

0 yorum:

Yorum Gönder